Партньори

Home / Партньори


skymedia-logo

SkyMedia:

SKYMEDIA предлага реклама с радиоуправляеми цепелини и заснемане от въздуха. Предлагаме фото и видео заснемане от въздуха за всякакви събития, клипове, състезания, концерти, кадри за филми и др. Произвеждаме цепелини и квадракоптери по поръчка. Можем да добавим към цепелина различни компоненти, които да съответстват на вашите нужда за реклама произвеждаме и Квадракоперите, които са специално за видео и фото заснемане.

maxmedia_logo

MaxMedia:

МаксМедия e студио за анимация и дизайн оглавено от Ясен Джабиров. Ние сме фирма разработваща медии по поръчка с висок стандарт, но за разлика от големите компании в този бизнес, обръщаме внимание на детайлите, личният контакт и желанията на клиента. Дейността ни включва уеб дизайн – сайтове, проектиране, създаване, изработка на интернет страници, flash анимация, анимационни филми, презентации, мултимедия, печатни материали, реклами , фирмена идентичност, сайт, банери и др. Печелим международни награди за проектите ни. Наши клиенти са утвърдени фирми и институции. Отличават ни способност за нетрадиционни решения, широка сфера на дейност и специално внимание към работата с клиентите.

MaxBike_BG_white

MAXBIKE е най-големият фирмен магазин на холдинга MAXEUROPE в град София. В него ще откриете всички велосипеди с марките Shockblaze, Ferrini и Sprint, както и голямо разнообразие от аксесоари, резервни части и спортна екипировка за колоездене от най-реномираните световни марки. Обектът е разположен на 420 кв.м. и разполага със собствен, професионално оборудван от велосипеден сервиз и обезопасено алея за тестване на велосипеди.


BG-sport-logo

Информационна Агенция България Спорт:

В BGsport.bg потребителите намират актуални, достоверни и интересни новини и коментари за обширна гама от спортове, чрез над 75 оригинални материала на ден, поднесени на професионално ниво
Агенция България Спорт, която поддържа сайта специализира в изготвянето на маркетинг и рекламни решения за бизнеси, свързани със спорта и спортната аудитория.

 

Disco_BG-logo

Disco.BG:

Disco.BG стартира своята дейност през 2003 година и за кратко време успява да се наложи като водеща уеб медия отразяваща нощния и клубен живот в България. Основната дейност на Disco.BG е насочена към предоставяне на своите потребители най- потробен списък с клубове и дискотеки в България, лесна навигация, търсене и резервация през сайта, достъп до последни новини, събития и промоции. Друг важен аспект от дейността на Disco.BG е отразяването на всички топ партита и евенти. Всяка нощ фотографите на Disco.BG запечатват страхотните моменти от вашето парти, които по-късно вие може да разгледате, теглите и споделяте с приятели. Disco.BG предлага и консултантски услуги на своите клиенти свързани с дизайн, управление, реклама и ПР на клубове и евенти.


obshtestvo_i_pravosudie

Сдружение “Общество и Православие”:

Сдружение „Общество и православие”- София е неправителствена организация в обществена полза, регистрирана през 1998година. Създаване и управление на Дневен център за възрастни хора в пенсионна възраст и Защитено жилище за възрастни хора с физически увреждания. Съсредоточила е своята дейност на територията на община Радомир.

euro-consult-invest

Евро Консулт Инвест:

Процентът отстъпка, който компанията предоставя на партньорите на сдружение „Левъл Севън“ е до 30% от стандартните цени.

Счетоводна и консултантска къща „Евро Консулт Инвест“ – пълно счетоводно обслужване, административно-финансови консултации и данъчна защита на своите клиенти. На българския пазар присъстваме от 1993 г., с богат опит в работата с частния бизнес в България, държавната администрация и данъчните власти. Наши клиенти са различни по своята дейност и организация фирми и сдружения, включително и с чуждестранно участие.